Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

Dün saat 21:00 sularında gerçekleşen olayda Mustafa Erkin Karaman isimli şahıs vücuduna aldığı çok sayıda mermiler nedeni ile Beykoz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Organize şube olay ile alakalı çalışma başlattı. Saldırı olayında Azmettirici olarak bir dönem yeraltı dünyasında da adı duyulan Musab Yasir Özen’in bahsi geçiyor.

Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

İstanbul Beykoz’a bağlı soğuksu mahallesi bengisu konaklarında yaşanan olayda Mustafa Erkin Karaman’a ait araç kimliği belirlenemeyen maskeli şahıslar tarafından tarandı. Çok sayıda boş kovana rastlandı sokakta toplanan çevre sakinleri panik yaşadı olay sonrası ağır yaralanan Mustafa Erkin Karaman çağırılan hızır acil ambulans ile apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan ve kalbi birkaç kez duran Mustafa Erkin Karaman’ın kasık, bel. göğüs ve kafa kısmından çok sayıda mermi yarası aldığı ve durumunun ağır olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

17.10.2018 saat 21:00 sularında gerçekleşen infaz girişimi sonrası bölgeye çok sayıda emniyet gücü ve olay yeri inceleme ekipleri yönlendirildi. Hadisenin gerçekleştiği sokağı ve bağlı olduğu caddeyi kapatan emniyet mensupları kriminal inceleme başlattı.

Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

Çok sayıda kamera kamera görüntüsünü inceleyen ekipler şahısların olayda 1 saat evvel keşif yaptıkları ve 1 adet motor ve 2 lüks aracın olayın gerçekleştiği sokakta görüntü verdiğini tespit ettiler. Çalışmaları derinleştiren emniyet güçleri Mustafa Erkin Karaman’ın 2017 yılında üzerine kayıtlı modemden sürekli BYLOCK girişi yapıldığı iddiası ile yurt dışına çıkarken göz altına alındığı ve terör şubede hakkında işlem başlatıldığı hakkında açık bir dosya bulunduğu şahsın Ankara’da bir dönem pavyon işlettiği kendisini çevresine hükümete yakın lanse ederek ticari ilişkiler kurduğu ve AZERBAYCAN Başkanı’nın kızı Gülşen MEMMEDOV ile evli olan Karaman’ın eski ortağı iş insanı Musab Yasir Özen ile sorunlu olduğu aralarında bulunan ticarete dayalı olarak Karamanın’ın Özen’i yüklü miktarda dolandırdığı ve buna bağlı olarakta aralarında husumet oluştuğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Beykoz’da gerçekleşen infazın sır perdesi Emniyet’in çalışmalarıyla Aralanıyor. Öldürün emrini Musab Yasir Özen ‘mi verdi ?

Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

Alınan yoğun güvenlik önlemleri sonrası yapılan araştırmada olay ile ilgisi olma ihtimali düşünülen 4 adrese ve 2 işyerine eş zamanlı baskın sonrasında 15 kişilik grup organize şubeye sorgulanmak üzere götürüldü Baskın yapılan evlerden 7 adet otomatik cobra vzi diye bilinen silah 6 adet taşıma ruhsatlı yarı otomatik silah,3 adet kalosnikof çok sayıda jammer sinyal kesici 5 adet çelik yelek termal kamera parça parça destelenmiş halde yaklaşık yaklaşık 3 milyon ABD Dolar’ına el konuldu. Yakalanan şahıslar arasında Ordudan emekli iki SAS komandosu olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Yakalanan şahıslardan olaya karıştıkları düşünülen Z.K.C.L.Ö.T.I göz altına alındı. Şahısların yapılan adli sicil arşiv araştırmasında yaralama, öldürmeye teşebbüs ruhsatsız silah bulundurma cinayet tehdit gibi suçlardan 60’ın üzerinde kayıt olduğu verdikleri ifadelerinde birbirlerini doğrular nitelikli olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şahıslardan çoğunun emekli özel harekâtçı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

FETÖ Zanlısı Mustafa Erkin Karaman’ın eski ortağı iş insanı Musab Yasir Özen talimatı ile infaz edildiği hususu değerlendiriliyor.

Emniyete bağlı organize şube polislerinin derinleştirdiği araştırma neticesinde yakalanan zanlıların Ü.T ve H.S ‘nin iş insanı Musab Yasir Özen ile 14 kez yurt dışına çıkış yaptıkları sürekli yanında bulundukları özel şoförü ve yakın korumalığını yaptıkları diğer şahıslarında Musab Yasir Özen’e ait işyerlerinde kayıtlı oldukları yakalandıkları mülklerinde ÖZEN’e ait gayrimenkul olduğu anlaşıldı. Bilgileri tümüyle değerlendiren Emniyet mensupları savcılıktan arama kararı alarak Musab Yasir Özen’e ait Florya’daki lüks villasına baskın düzenledi arama neticesinde hiçbir suç unsuruna rastlanılmaması dikkat çekti villa güvenliğinden sorumlu 3 kişi üzerinden çıkan silahların ruhsatlı olması nedeni ile herhangi bir işlem yapılmadı. Özen’in alınan ifadesinde Karaman ile 2017-2018 yıllarında kısmen ticaret yaptığını fakat Karaman’ın FETÖ soruşturulmalarında adının geçmesi nedeni ile şahsı uzaklaştırdığını Karaman ile ayrılmalarına sebep konusunun bu olduğunu belirtti.

Mustafa Erkin Karaman Beykoz ilçesine bağlı soğuksu mahallesinde kurşun yağmuruna tutuldu

Konu ile alakalı suçlamaları kabul etmeyen Özen’in eğitim durumunun dikkat çekti.  Özen’in öğrenim sürecinde Türkiye genelinde dereceler yaptığı 3 lisans ve 2 yüksekokul mezuniyetlerinin olduğu 4 lisan bildiği yurt dışında Aviyonik yazılım ve savunma sanayi teknolojileri ile alakalı eğitim sertifikaları olduğu uluslararası sahada birçok teknolojik yatırımlarda adının geçtiği, geçtiğimiz yıllarda Rus bir gurubun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden eski Rusya Adalet bakanının oğlu Azeri iş insanı İTİMAT İSMAİLOV ile ortak projede adının geçtiği İsmailov’un Türkiye savunma sanayisinde çok ciddi yatırımlar yaptığı ve cenazesine dönemin Başbakanı AHMET DAVUTOĞLU ve birçok bürokratın katıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

#mustafaerkinkaraman #erkinkaraman #mustafakaraman #musabyasirozen #musabozen #yasirozen #beykozhaberleri #istanbulhaberleri #haberler #sondakika #silahlısaldırı #erkinkaramansilah #beykozişinsanısaldırı

mustafaerkinkaraman, erkinkaraman, mustafakaraman, musabyasirozen, musabozen, yasirozen, beykozhaberleri, istanbulhaberleri, haberler, sondakika, silahlısaldırı, erkinkaramansilah, beykozişinsanısaldırı

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın